| Mattaku Zaisei | |
|
+3Chikatte Nageru Tamashi Mattaku Zaisei 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Mon Nov 23, 2009 11:34 pm | |
| sobotní akce se za Sohei zúčastním pouze já, když vstanu; Azukaru musí stěhovat ta prosincová akce - uvidím jak to bude s Mikulášem, to se dozvím v neděli 29.11
Naposledy upravil Tamashi dne Tue Nov 24, 2009 10:49 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Junreisha Tsukare Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 37 Location : Pardubice Registration date : 24. 07. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Tue Nov 24, 2009 8:47 am | |
| - Mythos napsal:
- jo tak questbook je OK - do kalendaře je lognutí )))
bez lognuti to holt nejde udelat | |
|
| |
Mythos VIP
Poeet p?íspivku : 77 Registration date : 08. 04. 09
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Sat Nov 28, 2009 5:43 pm | |
| | |
|
| |
Mythos VIP
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Sat Nov 28, 2009 5:44 pm | |
| zde je odkaz na Nihonto Kenkyukai - kde se v programu a aktualitach dozvite program - seminare a prednasky http://nihonto.manga.cz/ | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
Poeet p?íspivku : 899 Age : 36 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Tue Dec 01, 2009 7:13 pm | |
| dekuju priteli Mythosi uz cvicim - zvedam knizky abych posilil:)))))))) jednou to budeme umet, budeme mit nase vysnene kostymi a vsem ukazeme co to znamena umeni zaklinace...
cesta srdce.... | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Thu Dec 03, 2009 6:23 pm | |
| VČERA 2. 12 2009 JSEM MĚL TU ČEST A SPOLU S RENČOU A MYTHOSEM, JSEM BYL SVĚDKEM ŽIVOTNíHO ZÁŽITKU.....
splnil se mi sen, sen bojovnika, ktery je v mem srdci, sen o haji bambusu, zurčícím potůčku a meditaci jak chi kung tak aktivni meditaci - spjatou s shaolin kung fu a jeho mistrovstvim tela, srdce a duše
tma, citim napětí, očekáváni něčeho nepopsatelneho, nečeho čemu nemohu uvěřit že uvidim, uslyším a hlavně ucítím tam hluboko, hluboko uvnitř. Má duše je nedoškává, srdce buší jako před bojem......
a najednou vidim dva obrazy v zadu na platně - jin jang a draka
- vše propojeno oranžovou barvou, obrazy se mění a střídá je znak shaolin ktery znamena - mlady les.
Přichází starý velmistr, přichází a já vidím jak třímá v sobě obrovskou energii, kterou získal roky cvičení chi kung.
Rika ksou jsou shaolin mnisi, kde se vzali a proc vzniklo kung fu - "cisar nas odmenil, dal nam zemi, pudu a klaster. Vse ovsem bylo uprostřed divočiny, kde byla divoká zvířata a banditi, museli jsme se bránit a se systémem cviků na naši obranu přisel buddhidharma 23. následovník amidy buddhy".
- nasledovali ukazky shaolinskeho boxu, ukazky nejslavnějších zbraní shaolinu - zbraně známé i neznámé
- pote byla ukazano jak mniši trenuji každý den, co jedí, kde spí a jak žijí....
- ukázka flexibility jejich těla byla ohromující
- celym vystoupenim nas provazel stary mistr a nejmladsi zak - snad 8 lety kluk, kluk ktery stejne jako jeho velky velmistr dal nohu za hlavu a ukazal nekolik pro normalniho smrtelnika nemyslitelnych cviku
to co ma na břiše je kovova miska, tu si tam přichytil pomocí sve vnitřní energie chi - pote byl zvednut a nošen jako by ta myska byla přilepená....
- starý mistr neotálel a hravě cvičil s holí a dával si nohu za hlavu, vše pak ukončil skokem do provazu....
- nasledovala 20 minutova přestávka - po ní přišlo to na co jsem se těšil nejvíce - ukázka zvířecých stylů kung fu... opice, škorpio, orel, žába, kudlanka nábožná..
- pote přšel vrchol všeho - ukazka mistrovskeho umění chi kung... neboli slovy velmistra - "pozdrav nebe a zemi, ukaž svou čistou duši, popros o propůjčení energie vesmíru, která koluje v každém z nás....toto vše vyjadřujeme pohyby kterými se koncentrujeme a potřebnou energii z našeho nitra posíláme do celého těla tak jak to potřebujeme - vysledek je takový, že na několik sekund necítíme bolest a jsme nezranitelní". toto umění vyžaduje absolutní soustředění a roky treninku... zde můžeme vidět výsledky této práce..
- člověk memá slov k tomu co vidí - vidět 1500 tel historie, slyšet o míru, o učení se kung fu za cestou sebeobrany, sebepoznani - zoceleni těla i ducha... I po těch 1500 letech to má stále něco do sebe a já byl dojatý z toho všeho. Zanechalo to ve mě hlubokou stopu kterou již nikdy nic nesmaže..... nikdy a navždy.
meč v srdci a čest v duši
JAK ŘEKL VELMISTR NA ZÁVĚR - BOJOVNÍK NEZNÁ HNĚVU, VÍTĚZ NEZNÁ POMSTY.... řekl v těchto a jiných slovech mnoho pravdy a já ji s otevřeným srdcem přijal.
JSEM MATTAKU ZAISEI - a toto je napsany můj splněný sen, sen o cestě bojovníka ne pro pomstu, ne pro ničení, ale pro radost z čestného boje....
TAK JEST A TAK VŽDY BUDE....https://www.youtube.com/watch?v=UCoSRBcZ5Ho | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Thu Dec 03, 2009 8:58 pm | |
| velmi vystizne | |
|
| |
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Thu Dec 03, 2009 10:54 pm | |
| každopádně ti oba s Azukaru gratulujeme ke splnění jednoho z tvých životních snů | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Fri Dec 04, 2009 10:17 am | |
| nyni by mělo přijít cvičení této cesty.....je to jen otazkou času a financí.... | |
|
| |
Junreisha Tsukare Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 37 Location : Pardubice Registration date : 24. 07. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Fri Dec 04, 2009 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Mythos VIP
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Sun Dec 06, 2009 5:30 pm | |
| cvičení s KI nepotřebuje financí ) .... A dale se chci zeptat mistra Jerse - jak jsi dopadl v sobotu | |
|
| |
Mythos VIP
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Fri Dec 11, 2009 4:47 pm | |
| | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Fri Dec 11, 2009 5:19 pm | |
| dekuji...
ano cviceni s chi nepotrebujes finance, ale aby jsi sel spravnou cestou potrebujes mistra jenz ti ukaze smer a ten stoji penize...
Naposledy upravil Mattaku Zaisei dne Mon Dec 14, 2009 12:49 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Mon Dec 14, 2009 10:44 am | |
| Pro Mythose - v sobotu jsem nenalezl respektive nalezl nemovitost, nezastihl obyvatele ale aspon vim, kde je sídlo Nihonto Kenkyukai. Pro všechny - od tohoto víkendu již nemám automobil. Maminka sice již má svůj nový, ale pochybuji, že by mi ho půjčila... v případě potřeby - uvidíme | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Mon Dec 14, 2009 12:49 pm | |
| gratuluji.....k tomu, ze jiz mas o starost mene.... | |
|
| |
Mythos VIP
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Mon Dec 14, 2009 3:56 pm | |
| tak to mne velice mrzí a jdu zjišťovat co se stalo - posilam mail panu Plankovi. Tva navsteva byla hlásena predem | |
|
| |
Mythos VIP
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Mon Dec 14, 2009 4:00 pm | |
| Pro případ ještě aby jste se tedy s panem Plankou domluvili na tom co chceš - zkus mu ještě napsat mail na nihonto@volny.cznapsal jsem mu i já, že jsi tam v sobotu byl, ale nikoho jsi nezastihl. A maš pro něho informace na akci s japonskymi mečíři | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Mon Dec 14, 2009 10:55 pm | |
| jo, já si v tomhle s panem Plaňkou už psal,ted cekam, až mi pošle na sebe kontakt, abych ho mohl ředat dál i tak moc děkuju | |
|
| |
Mythos VIP
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Tue Dec 15, 2009 7:25 am | |
| Planka - ne Plaňka .... Mail mi poslal - prý jsem byl opět jediný kdo se ozval na jeho výzvu o sobotní akci. Takže ji zrušil, protože by tam byl sám ... což chápu. V dnešní době nemá nikdo kouska cti a času aby napsal jediné slůvko - nepříjdu. | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Tue Dec 15, 2009 9:32 am | |
| piste se kluci datum kdy je jaka akce - kdyz budu v praze rad se zucastnim take..... zajem mam vzdycky | |
|
| |
Mythos VIP
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Tue Dec 15, 2009 10:08 am | |
| | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Wed Dec 16, 2009 2:15 pm | |
| ??? | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Wed Dec 23, 2009 1:30 pm | |
| PRO MYTHOSE....
Krasne proziti vanocnich svatku a uspesny pristi rok - ti preji za cely klan.....dekuji ti za tve prijeti kdyz jsme byli v usti nad labem, za tvuj cas a zajem s nami komunikovat a poradat ruzne akce - jsi ctihodny klanovy vyrobce zbrani absolutni špičkove kvality a ja jsem moc rad, ze se mohu spolu s prateli kochat tvymi vyrobky.
Proto nezapomen rozmlouvat s hvezdami a at ti virt přinaší nové a nové nápady jak obohadit svoji pokladnici krasnych vyrobku..... Mattaku Zaisei | |
|
| |
Mythos VIP
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Wed Dec 23, 2009 3:42 pm | |
| I já vám všem přeji krásné prožití křesťanských svátků, klid a pohodu, která zřejmě vymizí s každou návštěvou ale jednou v roce se to musí vydržet. Do nového roku vykročtě správnou nohou a s mečem v pravé ruce. Buďte více trpělivý, hlavně zdraví a navzájem k sobě uctivý. A to nejdůležitější - čestní. | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Wed Dec 23, 2009 5:32 pm | |
| já meč třímám v ruce levé ... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei | |
| |
|