Midori Nezumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Midori Nezumi

Forum drevarnicke skupiny Midori Nezumi

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Mattaku Zaisei

Goto down 
+3
Chikatte Nageru
Tamashi
Mattaku Zaisei
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Tamashi

Tamashi

Poeet p?íspivku : 945
Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě...
Registration date : 09. 09. 08

Mattaku Zaisei - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeMon Nov 23, 2009 11:34 pm

sobotní akce se za Sohei zúčastním pouze já, když vstanu; Azukaru musí stěhovat Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_wink

ta prosincová akce - uvidím jak to bude s Mikulášem, to se dozvím v neděli 29.11 Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_smile

Naposledy upravil Tamashi dne Tue Nov 24, 2009 10:49 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Junreisha Tsukare
Admin
Admin
Junreisha Tsukare

Poeet p?íspivku : 426
Registration date : 24. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeTue Nov 24, 2009 8:47 am

Mythos napsal:
jo tak questbook je OK - do kalendaře je lognutí Surprised)))

bez lognuti to holt nejde udelat
Návrat nahoru Goto down
https://midori.forumczech.com
Mythos
VIP
VIP
Mythos

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 08. 04. 09

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeSat Nov 28, 2009 5:43 pm

Mattaku zde je odkaz na Zaklinace Surprised)
nastudovat - nacvicit o))) vypracovat telo a prezentovat Surprised)))
https://www.youtube.com/watch?v=--xfURyHizg
Návrat nahoru Goto down
http://www.sweb.cz/5000
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeSat Nov 28, 2009 5:44 pm

zde je odkaz na Nihonto Kenkyukai - kde se v programu a aktualitach dozvite program - seminare a prednasky

http://nihonto.manga.cz/
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

Poeet p?íspivku : 899

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeTue Dec 01, 2009 7:13 pm

dekuju priteli Mythosi uz cvicim - zvedam knizky abych posilil:)))))))) jednou to budeme umet, budeme mit nase vysnene kostymi a vsem ukazeme co to znamena umeni zaklinace...

cesta srdce....
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeThu Dec 03, 2009 6:23 pm

VČERA 2. 12 2009 JSEM MĚL TU ČEST A SPOLU S RENČOU A MYTHOSEM, JSEM BYL SVĚDKEM ŽIVOTNíHO ZÁŽITKU.....

splnil se mi sen, sen bojovnika, ktery je v mem srdci, sen o haji bambusu, zurčícím potůčku a meditaci jak chi kung tak aktivni meditaci - spjatou s shaolin kung fu a jeho mistrovstvim tela, srdce a duše
Mattaku Zaisei - Stránka 6 GuarigliaShaolin

tma, citim napětí, očekáváni něčeho nepopsatelneho, nečeho čemu nemohu uvěřit že uvidim, uslyším a hlavně ucítím tam hluboko, hluboko uvnitř. Má duše je nedoškává, srdce buší jako před bojem......

a najednou vidim dva obrazy v zadu na platně - jin jang
Mattaku Zaisei - Stránka 6 40
a draka Mattaku Zaisei - Stránka 6 Dragon

- vše propojeno oranžovou barvou, obrazy se mění a střídá je znak shaolin ktery znamena - mlady les.

Přichází starý velmistr, přichází a já vidím jak třímá v sobě obrovskou energii, kterou získal roky cvičení chi kung.

Rika ksou jsou shaolin mnisi, kde se vzali a proc vzniklo kung fu - "cisar nas odmenil, dal nam zemi, pudu a klaster. Vse ovsem bylo uprostřed divočiny, kde byla divoká zvířata a banditi, museli jsme se bránit a se systémem cviků na naši obranu přisel buddhidharma 23. následovník amidy buddhy".

- nasledovali ukazky shaolinskeho boxu, ukazky nejslavnějších zbraní shaolinu - zbraně známé i neznámé
Mattaku Zaisei - Stránka 6 Shaolin3

Mattaku Zaisei - Stránka 6 Weapon01shaolinfork

- pote byla ukazano jak mniši trenuji každý den, co jedí, kde spí a jak žijí....

- ukázka flexibility jejich těla byla ohromující
Mattaku Zaisei - Stránka 6 Shaolin-300

Mattaku Zaisei - Stránka 6 0801171245271shaolin2a

Mattaku Zaisei - Stránka 6 Shaolin1

- celym vystoupenim nas provazel stary mistr a nejmladsi zak - snad 8 lety kluk, kluk ktery stejne jako jeho velky velmistr dal nohu za hlavu a ukazal nekolik pro normalniho smrtelnika nemyslitelnych cviku
Mattaku Zaisei - Stránka 6 U100P200T1D266066F8DT20090826064557

to co ma na břiše je kovova miska, tu si tam přichytil pomocí sve vnitřní energie chi - pote byl zvednut a nošen jako by ta myska byla přilepená....

- starý mistr neotálel a hravě cvičil s holí a dával si nohu za hlavu, vše pak ukončil skokem do provazu....
Mattaku Zaisei - Stránka 6 212160_106370_shaolin_360x360

- nasledovala 20 minutova přestávka - po ní přišlo to na co jsem se těšil nejvíce - ukázka zvířecých stylů kung fu... opice, škorpio, orel, žába, kudlanka nábožná..
Mattaku Zaisei - Stránka 6 1524705050_162c1b892c

- pote přšel vrchol všeho - ukazka mistrovskeho umění chi kung... neboli slovy velmistra - "pozdrav nebe a zemi, ukaž svou čistou duši, popros o propůjčení energie vesmíru, která koluje v každém z nás....toto vše vyjadřujeme pohyby kterými se koncentrujeme a potřebnou energii z našeho nitra posíláme do celého těla tak jak to potřebujeme - vysledek je takový, že na několik sekund necítíme bolest a jsme nezranitelní". toto umění vyžaduje absolutní soustředění a roky treninku... zde můžeme vidět výsledky této práce..

Mattaku Zaisei - Stránka 6 4478ung

Mattaku Zaisei - Stránka 6 Shaolin+Kung+Fu

Mattaku Zaisei - Stránka 6 Monk_on_Spoon

- člověk memá slov k tomu co vidí - vidět 1500 tel historie, slyšet o míru, o učení se kung fu za cestou sebeobrany, sebepoznani - zoceleni těla i ducha... I po těch 1500 letech to má stále něco do sebe a já byl dojatý z toho všeho. Zanechalo to ve mě hlubokou stopu kterou již nikdy nic nesmaže..... nikdy a navždy.

meč v srdci a čest v duši

Mattaku Zaisei - Stránka 6 Shaolin+chinashaolins

JAK ŘEKL VELMISTR NA ZÁVĚR - BOJOVNÍK NEZNÁ HNĚVU, VÍTĚZ NEZNÁ POMSTY.... řekl v těchto a jiných slovech mnoho pravdy a já ji s otevřeným srdcem přijal.

JSEM MATTAKU ZAISEI - a toto je napsany můj splněný sen, sen o cestě bojovníka ne pro pomstu, ne pro ničení, ale pro radost z čestného boje....

TAK JEST A TAK VŽDY BUDE....

https://www.youtube.com/watch?v=UCoSRBcZ5Ho
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

Poeet p?íspivku : 764
Registration date : 16. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeThu Dec 03, 2009 8:58 pm

velmi vystizne flower
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeThu Dec 03, 2009 10:54 pm

každopádně ti oba s Azukaru gratulujeme ke splnění jednoho z tvých životních snů
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeFri Dec 04, 2009 10:17 am

nyni by mělo přijít cvičení této cesty.....je to jen otazkou času a financí....
Návrat nahoru Goto down
Junreisha Tsukare
Admin
Admin
Junreisha Tsukare

Poeet p?íspivku : 426
Registration date : 24. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeFri Dec 04, 2009 5:39 pm

http://www.novinky.cz/ekonomika/186134-coi-varuje-pred-krasnou-ale-nebezpecnou-lampou.html

bacha na draky Very Happy davam to sem hlavne z duvodu, ze takovou vec by nekdo mohl poridit nekomu z klanu jako darek
Návrat nahoru Goto down
https://midori.forumczech.com
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeSun Dec 06, 2009 5:30 pm

cvičení s KI nepotřebuje financí Surprised) ....

A dale se chci zeptat mistra Jerse - jak jsi dopadl v sobotu
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeFri Dec 11, 2009 4:47 pm

Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeFri Dec 11, 2009 5:19 pm

dekuji...

ano cviceni s chi nepotrebujes finance, ale aby jsi sel spravnou cestou potrebujes mistra jenz ti ukaze smer a ten stoji penize...

Naposledy upravil Mattaku Zaisei dne Mon Dec 14, 2009 12:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 14, 2009 10:44 am

Pro Mythose - v sobotu jsem nenalezl Smile
respektive nalezl nemovitost, nezastihl obyvatele Smile
ale aspon vim, kde je sídlo Nihonto Kenkyukai.

Pro všechny - od tohoto víkendu již nemám automobil.
Maminka sice již má svůj nový, ale pochybuji, že by mi ho půjčila... v případě potřeby - uvidíme Smile
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 14, 2009 12:49 pm

gratuluji.....k tomu, ze jiz mas o starost mene....
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 14, 2009 3:56 pm

tak to mne velice mrzí a jdu zjišťovat co se stalo - posilam mail panu Plankovi. Tva navsteva byla hlásena predem
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 14, 2009 4:00 pm

Pro případ ještě aby jste se tedy s panem Plankou domluvili na tom co chceš - zkus mu ještě napsat mail na nihonto@volny.cz

napsal jsem mu i já, že jsi tam v sobotu byl, ale nikoho jsi nezastihl. A maš pro něho informace na akci s japonskymi mečíři
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeMon Dec 14, 2009 10:55 pm

jo, já si v tomhle s panem Plaňkou už psal,ted cekam, až mi pošle na sebe kontakt, abych ho mohl ředat dál Smile

i tak moc děkuju
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeTue Dec 15, 2009 7:25 am

Planka - ne Plaňka ....

Mail mi poslal - prý jsem byl opět jediný kdo se ozval na jeho výzvu o sobotní akci. Takže ji zrušil, protože by tam byl sám ... což chápu. V dnešní době nemá nikdo kouska cti a času aby napsal jediné slůvko - nepříjdu. Suspect
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeTue Dec 15, 2009 9:32 am

piste se kluci datum kdy je jaka akce - kdyz budu v praze rad se zucastnim take..... zajem mam vzdycky
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeTue Dec 15, 2009 10:08 am

scratch study
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeWed Dec 16, 2009 2:15 pm

??? Cool
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeWed Dec 23, 2009 1:30 pm

PRO MYTHOSE....

Krasne proziti vanocnich svatku a uspesny pristi rok - ti preji za cely klan.....dekuji ti za tve prijeti kdyz jsme byli v usti nad labem, za tvuj cas a zajem s nami komunikovat a poradat ruzne akce - jsi ctihodny klanovy vyrobce zbrani absolutni špičkove kvality a ja jsem moc rad, ze se mohu spolu s prateli kochat tvymi vyrobky.

Proto nezapomen rozmlouvat s hvezdami a at ti virt přinaší nové a nové nápady jak obohadit svoji pokladnici krasnych vyrobku..... Mattaku Zaisei
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeWed Dec 23, 2009 3:42 pm

I já vám všem přeji krásné prožití křesťanských svátků, klid a pohodu, která zřejmě vymizí s každou návštěvou Smile ale jednou v roce se to musí vydržet. Do nového roku vykročtě správnou nohou a s mečem v pravé ruce. Buďte více trpělivý, hlavně zdraví a navzájem k sobě uctivý. A to nejdůležitější - čestní.
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitimeWed Dec 23, 2009 5:32 pm

já meč třímám v ruce levé Cool ...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mattaku Zaisei
Strana 6 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Mattaku a Chikatte

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru