Midori Nezumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Midori Nezumi

Forum drevarnicke skupiny Midori Nezumi

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Mattaku Zaisei

Goto down 
+3
Chikatte Nageru
Tamashi
Mattaku Zaisei
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
AutorZpráva
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

Poeet p?íspivku : 899
Registration date : 09. 09. 08

Mattaku Zaisei - Stránka 11 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeWed Jul 21, 2010 8:29 pm

jj je paradni take ho posloucham:))) jsem rad, ze se to ujalo... Cool
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeTue Aug 24, 2010 5:19 am

Pokud se nepletu tak Soheici maji klanove fotky...myslim ty oficilani z foceni, mohli by jste kontaktovat klokana a poslat mu je? Jde mi o tu hlavni spolecnou fotku na uvodni stranu nasich webovek...ohledne osobnich fotek jednotlivcu si kazdy sam urci jake tam chce ci ne, cili bez souhlasu dotycneho prosim osobni koutky nemenit. dekuji
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeTue Aug 31, 2010 7:20 am

jak to vypada s motorkou jersi v sekci kešek jsi psal ze jste jeli pro tesneni......mate to spravne tesneni?
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

Poeet p?íspivku : 945
Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě...

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeWed Sep 01, 2010 8:11 am

máme to správné originální těsnění Smile
už je i nasazené na výfuku, jen potřebuju odrezit ty šrouby z motoru a namatlat to něčím, aby mi nekorodavalo železo s hliníkem, páč se prý nemají rádi a šrouby jsou chlapci ze železa, zatímco motor je chlapec z hliníku Smile

takže všechno je, jen budu muset do servisu, neb mi povoluje těsnění motoru a to pak bude pálka Wink ale všechno se vyřeší a v dobré obrátí Wink

na příští rok plánujeme výlet na Slovensko Wink a já bych si rád zajel do Polska na jedno fajn místo... Smile uvidíme jak to dopadne
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeWed Sep 01, 2010 3:27 pm

pouzivej WD 40 to je dobry na odmastovani a rez to taky sunda.....je to dobry a neni to drahy
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeThu Sep 02, 2010 7:53 pm

jasný Smile wdčkem jsem to zkusil hnedka na začátek, ale ještě přitlačím :-D

mimochodem - přišel ti taky e-mail s tím, že draci skončili???
přišlo mi to před pár dny, s tím že končí hra i fora... to je hodně šílený. sice už draky nehrajem, ale ta nostalgie......
Návrat nahoru Goto down
Junreisha Tsukare
Admin
Admin
Junreisha Tsukare

Poeet p?íspivku : 426
Registration date : 24. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeThu Sep 02, 2010 8:08 pm

jo prislo to vsem
Návrat nahoru Goto down
https://midori.forumczech.com
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeFri Sep 03, 2010 5:45 am

Draci neskoncili, skoncil jen Acclaim, hru 9 dragons prebira jina firma ktera ma prinest vzestup hry, nove mapy, dungeon v icy, nove kung fu, nove mapy pro zacatecniky. Cili draci nekonci, melo by to pro ne byt jen lepsi zacatek s jinou firmou.......tak mluvi web a vsichni co hru hraji a ctou internet.....hra nekonci
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeFri Sep 03, 2010 2:23 pm

ach tak, já četl mail :-D
no, tak třeba se nám draci trochu osvěží a uvidíme Wink
nebo to bude ještě větší past na prachy Wink
Návrat nahoru Goto down
Junreisha Tsukare
Admin
Admin
Junreisha Tsukare

Poeet p?íspivku : 426
Registration date : 24. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeFri Sep 03, 2010 2:37 pm

neco mi rika, ze z WoW uz neodejdete Very Happy
Návrat nahoru Goto down
https://midori.forumczech.com
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeFri Sep 03, 2010 6:04 pm

ja z WoW uz asi ne, protoze je tady vse co mam posledni dobou rad. Mattaku hrdy valecnik rasy trpasliku pokrevni linie Neznicitelneho Gotreka. Navic warrior co se muze healovat lahvickami pri boji, coz mi na dracich hrozne chybelo. Jsem kovar a hornik....vyrabim si sam zbrane az zbroje, ve WoW jsou tak uzasne zbrane a zbroje jak prichazi vyssi a vyssi level. prave jsem si nakutal miliony rud Thoria a naucil jsem se a posleze vyrobil Imperial Armor set.....vypada uplne uzasne....proste splneny sen a to je teprve zacatek, z Fell ironu muzu poskadat dalsi set, ale to s vyssim levelem:))) Proste splnena fanatyse......valecnik co ma uzasne imba veci......navic az budeme na vysokych levelech 80 budeme spolecne chodit dungy pro equip a proste pak ovladneme vsechno a ja ve jmenu GOTREKA smetu Hordu muahahahahahahahah Twisted Evil joooooooo bombyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PS: trochu mi hrabe. Mattaku Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

Poeet p?íspivku : 764
Registration date : 16. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitimeFri Sep 03, 2010 6:15 pm

...my vime... Razz :-*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 11 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mattaku Zaisei
Strana 11 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
 Similar topics
-
» Mattaku a Chikatte

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Midori Nezumi :: Povídání a chatování :: Chat-
Přejdi na: