| Mattaku Zaisei | |
|
+3Chikatte Nageru Tamashi Mattaku Zaisei 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Mattaku Zaisei Člen
Poeet p?íspivku : 899 Age : 36 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Wed Jul 21, 2010 8:29 pm | |
| jj je paradni take ho posloucham:))) jsem rad, ze se to ujalo... | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Tue Aug 24, 2010 5:19 am | |
| Pokud se nepletu tak Soheici maji klanove fotky...myslim ty oficilani z foceni, mohli by jste kontaktovat klokana a poslat mu je? Jde mi o tu hlavni spolecnou fotku na uvodni stranu nasich webovek...ohledne osobnich fotek jednotlivcu si kazdy sam urci jake tam chce ci ne, cili bez souhlasu dotycneho prosim osobni koutky nemenit. dekuji | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Tue Aug 31, 2010 7:20 am | |
| jak to vypada s motorkou jersi v sekci kešek jsi psal ze jste jeli pro tesneni......mate to spravne tesneni? | |
|
| |
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Wed Sep 01, 2010 8:11 am | |
| máme to správné originální těsnění už je i nasazené na výfuku, jen potřebuju odrezit ty šrouby z motoru a namatlat to něčím, aby mi nekorodavalo železo s hliníkem, páč se prý nemají rádi a šrouby jsou chlapci ze železa, zatímco motor je chlapec z hliníku takže všechno je, jen budu muset do servisu, neb mi povoluje těsnění motoru a to pak bude pálka ale všechno se vyřeší a v dobré obrátí na příští rok plánujeme výlet na Slovensko a já bych si rád zajel do Polska na jedno fajn místo... uvidíme jak to dopadne | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Wed Sep 01, 2010 3:27 pm | |
| pouzivej WD 40 to je dobry na odmastovani a rez to taky sunda.....je to dobry a neni to drahy | |
|
| |
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Thu Sep 02, 2010 7:53 pm | |
| jasný wdčkem jsem to zkusil hnedka na začátek, ale ještě přitlačím :-D mimochodem - přišel ti taky e-mail s tím, že draci skončili??? přišlo mi to před pár dny, s tím že končí hra i fora... to je hodně šílený. sice už draky nehrajem, ale ta nostalgie...... | |
|
| |
Junreisha Tsukare Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 37 Location : Pardubice Registration date : 24. 07. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Thu Sep 02, 2010 8:08 pm | |
| | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Fri Sep 03, 2010 5:45 am | |
| Draci neskoncili, skoncil jen Acclaim, hru 9 dragons prebira jina firma ktera ma prinest vzestup hry, nove mapy, dungeon v icy, nove kung fu, nove mapy pro zacatecniky. Cili draci nekonci, melo by to pro ne byt jen lepsi zacatek s jinou firmou.......tak mluvi web a vsichni co hru hraji a ctou internet.....hra nekonci | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Fri Sep 03, 2010 2:23 pm | |
| ach tak, já četl mail :-D no, tak třeba se nám draci trochu osvěží a uvidíme nebo to bude ještě větší past na prachy | |
|
| |
Junreisha Tsukare Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 37 Location : Pardubice Registration date : 24. 07. 08
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei Fri Sep 03, 2010 2:37 pm | |
| neco mi rika, ze z WoW uz neodejdete | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| |
| |
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mattaku Zaisei | |
| |
|
| |
| Mattaku Zaisei | |
|