Midori Nezumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Midori Nezumi

Forum drevarnicke skupiny Midori Nezumi

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Mattaku Zaisei

Goto down 
+3
Chikatte Nageru
Tamashi
Mattaku Zaisei
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

Poeet p?íspivku : 899
Registration date : 09. 09. 08

Mattaku Zaisei - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 5:10 pm

chces ho vyzkouset s mekčením či jako bokken dřevo na dřevo?
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 08. 04. 09

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeWed Mar 31, 2010 6:23 pm

dřevo vs dřevo - protože budu nabízet lidem co dělají historický šerm - mekčení si dáte potom vy Surprised))
Návrat nahoru Goto down
http://www.sweb.cz/5000
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeFri Apr 02, 2010 5:50 pm

jasna..... chtel bych ho zkusit....samozrejme ho nabidnes vice lidem na vyzkoušení...já se hlásím pokud by to šlo....
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeFri Apr 02, 2010 9:01 pm

nabídnout více lidem - zatím nevím komu - chtělo by to hlásit se dobrovolně Smile

Jelikož se tedy neuvidíme v Praze - tak zřejmě budu víkend 17dubna v české třebové - tudíž možnost zajet do Pardubic - předal bych meč na testování - a možná nebude jen jeden - pokusím se vyrobit i druhý zaklínačův meč - ten ze hry ...

Pan Babuka mi odpověděl - ze SEBU - historický šerm - budu mít schuzku kde by jsme probrali spolupráci a jejich požadavky na meče. Pokud to dopadne dobře a rozjede se tento obchod, budu trochu více nadšen a ve svém živlu.

ted musím vyřešit jednoho smrtelníka který mi pije krev, mám z něho akorát chmury .... jeden z nás bude muset zemřít zřejmě ... a já to nebudu.
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeFri Apr 02, 2010 10:49 pm

drzim palce a na setkani se tesim...
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeTue Apr 06, 2010 9:03 am

nevim kdy budu moci zkusit ty meče...kazdy den jezdim s tatou do prace a jsem tam od rana do vecera.....verim, ze se situace zlepsi a bude vice casu....ted bohuzel ne
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeTue Apr 13, 2010 3:31 pm

Sdělení klanu - mám pro vás návrh. Jelikož jste zkušení bojovníci a máte kontakty, dovoluji si vám nabídnout možnost spolupráce a výdělku - vyrobím meče, vy je nabídnete, prodáte a budete mít korunky.
Teď mám vyrobeno 5 zaklínačů - nějaké nagamaki a budu dělat ještě bokkeny a zřejmě zkusím ještě zaklínače ze seriálu. Tohle bych chtěl nabídnout do replik.info kde by mi to mohly vzít hned a vše. Ti si určitě na to dají svou cenu a zde je ona doložka - Já prodám řekněme meč zaklínače za 1200Kč - obchod si na něho dá 20% aby taky vydělal - a vy, když prodáte ten meč, máte také 20% s ceny Very Happy Tedy shrnuto - já prodávám meč za 1200Kč, obchod cca 1440 - vaše provize by byla z jednoho zaklínače cca 240Kč Smile

Je to jen příklad.

Záleží na poptávce - nabídce - přání těch kdo budou chtít zbraně a cokoli jiného. Stojany, kopí, meče, sekery, dýky ......
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeTue Apr 13, 2010 3:57 pm

Znam par lidi co by mohli mit zajem......ohledne zaklinace a stojanku a jinych veci....poptam se a rozhodim site. Jinak poslal jsem ti SMS ohledne nasi probihajici konzulatce meče zaklinače, kdyby jsi mel nejaky volny prototyp ro vyzkoušeni v boji......zkusil bych ho....mam jiz i cloveka co by to se mnou zkusil....
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeTue Apr 13, 2010 3:58 pm

jinak - za kolik mam primo meč zaklinace nabizet co se tyce ceny? beru to jako ze ho on koupi primo od tebe napriklad preze me....zadne repliky.info atd.....
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeWed Apr 21, 2010 1:50 pm

Yzi libily se darky???? ani nevim zda ano či ne......
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

Poeet p?íspivku : 764
Registration date : 16. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeSat May 15, 2010 10:56 am

Mythos: tak nam se hodi vic ta nedele 23.5.,ju?muze byt?
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeSat May 15, 2010 11:43 am

může být - jak jsem řekl, můžeme se potkat v sobotu v Praze a potom odjet ke mě - kdyby jste měli plán na víc dní se jen tak flákat. A když ne tak v neděli 23
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeSat May 15, 2010 7:31 pm

v sobotu ma petuv tatka oslavu narozenin,tak v tu nedeli,ju Wink
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 16, 2010 8:20 am

dobrá - a v kolik dorazíte? na oběd mám chystat co Surprised))
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 16, 2010 9:20 pm

ZMENA, OSLAVA NAROZENIN JE V NEDELI.....CILI MUZEME PRIJET V SOBOTU CI UZ V PATEK TREBA ODPOLEDNE nebo NAVECIR??? ted nevim zdali nema Renca praci, proto to je predbezny dotaz.....

PS: Poslal jsem ti email, podivej se na nej. Tyka se toho co ted spolu probirame.....rad bych vedel tvuj nazor, pripadne si priprav ruzne varianty az prijedu a muzeme to probrat kdyz bude chut.....
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeMon May 17, 2010 2:39 pm

v sobotu jedu do Prahy - ma přijet pán z Ameriky a opět přiveze nějaké zbraně a věci okolo japanu. takže nevím jak to udělat Surprised)

varianta A - přijedete v pátek jak vám to vyjde - a v sobotu můžete jet se mnou do Pha a potom dál Surprised)) jak libo - pokud nebudete chtít jít na to setkání

variatna B - přijedete jindy Surprised)))
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeMon May 17, 2010 5:38 pm

v nedeli ma petuv tatka tu oslavu a v sobotu makaj v dilne.
co tento ctvrtek????
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeMon May 17, 2010 10:14 pm

a co 26.5....streda???
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeTue May 18, 2010 1:58 pm

to prozatím nic nemám - tak by to mohlo býti Surprised)
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeTue May 18, 2010 8:12 pm

fakt me stve jak se musim prizpusobovat pranim rodiny Evil or Very Mad fakt se omlouvam, ta streda uz musi vyjit - ve vsedni den nemam tolik problem si udelat cas....moc se tesime s Rencou, mame toho spolu hodne co probrat a osobne to bude nejlepsi aby se vse naplanovalo....
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeTue May 18, 2010 8:27 pm

ZAKLÍNAČ:

Citát

Tvrdit, že jsem ji znal, bylo by přeháněním. Myslím, že kromě zaklínače a čarodějky ji doopravdy neznal nikdo. Když jsem ji spatřil poprvé, neučinila na mne veliký dojem, přestože se to událo za prazvláštních okolností. Někteří tvr­dili, že ihned, od prvního setkání cítili závan smrti, kráčející za onou dívkou. Mně se zdála zcela obyčejná, třebaže jsem věděl, že obyčejná není - právě
proto jsem se usilovně snažil vysledovat, objevit, vycítit v ní tu její neobyčejnost. Leč nic jsem nepozoroval, nic jsem necítil. Nic, co by mohlo být předtuchou anebo předzvěstí pozdějších tragických událostí
. Těch, jichž byla příčinou. A těch, jež sama způsobila.

Marigold: Půl století poezie
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeWed May 19, 2010 1:17 pm

krasne...
Návrat nahoru Goto down
Mythos
VIP
VIP
Mythos

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeWed May 19, 2010 5:16 pm

někde jsem to četl Surprised))) myslím že to bylo o té v bílém s tím v černém
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeWed May 19, 2010 10:11 pm

Začal jsem od začátku hrát Zaklínače - stahnul a nainstaloval, beru to jako školeni pred dráčkem, jako relax ktery mi chybí a jako jedina mi pomaha Renca - jinak okoli vubec. Beru to jako znovu objeveni světa zaklínače, světa fantasie kde me srdce tluče na plné obrátky....dělám screeny aby bylo vše zdokumentováno pro pozdější rozbor či pro inspiraci....

Zatím jsem v první kapitole - ubránil jsem Kaer Morhen se svými bratry před lupičy - ukradli mutageny a ja se je vydal hledat....přichází nové dobrodružství.....
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

Poeet p?íspivku : 945
Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě...

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitimeThu May 20, 2010 2:13 pm

he he he, v dráčku objevíš to, o čem Sapkowski nejspíš jen snil... dozvíš se o původu zaklínačů a o tom co se stalo s těmi...
ale ne, žádné spoilery nebudou :-P jen doufám, že se ti to bude líbit Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mattaku Zaisei   Mattaku Zaisei - Stránka 9 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mattaku Zaisei
Strana 9 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Mattaku a Chikatte

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru