| Vtipy a jiné úsměvné příběhy | |
|
+3Tamashi Yuushi Ibunshi Chikatte Nageru 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
| |
| |
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Sat Sep 27, 2008 10:07 pm | |
| Z kina odchází dvě blechy. Půjdeme pěšky nebo počkáme na psa? Přijdou dvě želvy za policajtem a stěžujou si, že je znásilnil šnek. Policajt: "A můžete toho šneka trochu popsat?" Želvy: "Nemůžeme, to bylo strašně rychlý." | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Sat Sep 27, 2008 10:13 pm | |
| Kdy utrpí chlap otřes mozku? Když ho kopnou do rozkroku. Svěřuje se chlap kamarádovi: "Moje žena je hrozně dětinská." Kamarád: "Jak si na to přišel?" "Vždycky když se koupu a přijde ke mně do koupelny a potopí mi všechny lodičky." Muž je v oblasti sexu jako sněžení. . . Dopředu nikdy nevíš, kolik centimetrů to bude a ani jak dlouho vydrží. | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Wed Oct 29, 2008 3:52 pm | |
| "Ne, pane Vomáčka, mýlíte se, obdoba ženského gynekologa není pro muže ornitolog!" Skutečný milovník hudby je ten, který jen co zaslechne zpívat ženu v koupelně, přiloží ke klíčové dírce ucho, nikoli oko! | |
|
| |
Yuushi Ibunshi VIP
Poeet p?íspivku : 217 Location : LOCATION, LOCATION LOCATION!!!! Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Mon Dec 08, 2008 3:13 pm | |
| Vážení přátelé. Při svém studiu japonské kultury jsem narazil na zajímavý problém. Totiž že japonský humor je pro evropany až neuvěřitelně vzdálený a nesrozumitelný. A stejně tak málokterý japonec se zasměje při četbě vtipu, který by normálního evropana položil na zem. Pro srovnání tu nechávám jeden český a jeden japonský vtip.
Ve tři v noci zazvoní profesorovi telefon, ozve se tichý hlas: "Probudil jsem tě?" "Hmm, ano..." "Tak to je dobře, protože já se ještě učím, ty hajzle!"
すべての人間は、生まれながらにして自由であり、 かつ、尊厳と権利と について平等である。 人間は、理性と良心とを授けられており、 互いに同胞の精神をもって行動しなければならない。 | |
|
| |
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Mon Dec 08, 2008 9:25 pm | |
| | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Wed Dec 17, 2008 2:58 am | |
| John pozval svoji matku na večeři. Během večeře si matka nemohla nevšimnout, že jeho spolubydlící Julie je velmi pěkná. Už dlouho měla podezření,že John má se svojí spolubydlící vztah, a teď byla ještě zvědavější. Při jídle proto sledovala jejich reakce, snažila se zjistit, zda je mezi Johnem a jeho spolubydlící něco víc než jen pohledy. Jako by četl její myšlenky, John povídá: "Já vím, co si musíš myslet, ale mohu tě ujistit, že Julie a já jsme skutečně jen spolubydlící!" Asi o týden později přišla Julie za Johnem a povídá: "Od té doby, co tu byla tvoje matka na večeři, nemohu najít tu krásnou stříbrnou naběračku na omáčku.Myslíš, že ji mohla sebrat??" John povídá: "Sice o tom pochybuji, ale jistotu ji napíšu." Sedl si a napsal: Milá mami, já netvrdím, že jsi z mého bytu sebrala naběračku na omáčku, ani netvrdím, že jsi ji nesebrala.Faktem vsak zůstává, že ode dne, kdy jsi tu byla na večeři,naběračka chybí. S láskou John. O pár dní později dostal John od své matky dopis a v něm stálo: Drahý synu, já netvrdím, že s Julií spíš, ani netvrdím, že s Julií nespíš. Faktem však zůstává, že kdyby spala ve své vlastní posteli, tak by v ní už dávno tu naběračku na omáčku našla. S láskou máma. | |
|
| |
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| |
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Fri Mar 13, 2009 12:24 am | |
| | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Fri Mar 13, 2009 11:58 am | |
| | |
|
| |
Junreisha Tsukare Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 37 Location : Pardubice Registration date : 24. 07. 08
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Sat Mar 14, 2009 6:14 am | |
| To je ten nejnepravdivejsi citat, ktery jsem kdy cetl. Proto vydavam svuj vlastni. "I toho nejupovidanejsiho muze nauci laska mlcet." | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Sat Mar 14, 2009 1:04 pm | |
| - Admin napsal:
- To je ten nejnepravdivejsi citat, ktery jsem kdy cetl. Proto vydavam svuj vlastni. "I toho nejupovidanejsiho muze nauci laska mlcet."
tak tomu věřím... | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 8:09 pm | |
| NOVY CHEMICKY PRVEK:-objeveni noveho chemickeho prvku do aktualni tabulky soustavy prvku PRVEK:ŽENA=(Womanium) CHEMICKA ZNACKA:Wo ATOMOVA HMOTNOST:54,6kg(prijato dohodou,muze se vsak vyskytovat v rozmezi 40-200kg) POLOCAS ROZPADU:prumerne 72let(podle zachazeni az 80-85let) VYSKYT:ve vetsim mnozstvi(hlavne v obydlenych ooblastech) FYZIKALNI VLASTNOSTI:1.povrch obvykle pokryt barevnym filmem slozenym ze smesi jinych chemickyck prvku 2.bod varu veklice nizky,mrzne bez jakekoliv zname priciny 3.taje pri specialnim zachazeni 4.hořká pri nespravnem pouziti 5.vyskytuje se v ruznych stavech od panenskeho kovu az po vytezenou rudu 6.poddajna pri tlaku na spravnem miste 7.cisty vzorek ma v prirozenem stavu ruzovou barvu 8.v blizkosti kvalitnejsiho vzorku se barva meni na zelenou 9.vykazuje periodickou nestabilitu v zavislosti na lunarnim mesici CHEMICKE VLASTNOSTI:1.vyborne pritahuje zlato,stribro a vetsinu drahych kamenu 2.absorbuje vetsi mnozstvi drahych latek 3.spontalne exploduje bez predesleho upozorneni a jakekoliv zname priciny 4.nerozpustna v kapalinach,ale jeji aktivita se zvysuje po nasyceni alkoholem 5.ze vsech znamych prvku nejdele redukuje penize az na nulovou uroven BEZNE POUZITI:1.dekorativni ucely,obzvlaste ve sportovnich autech 2.muze byt dobrou pomuckou pri relaxaci 3.velmi efektivni cistic MOZNA RIZIKA:1.v nezkusenych rukou velmi nebezpecna 2.je nelegalni vlastnit vice nez jeden exemlar,je vsak mozne spravovat vice exemlaru,ktere se nachazeji na ruznych mistech a nejsou spolu v primem kontaktu 3.ma velky vliv na psychiku cloveka,vetsinou negativni az znicujici.Pouze ve vyjimecnych pripadech dusevne nemocnych lidi doslo po prechodnou dobu k mirnemu zlepseni jejich zdravotniho stavu VYSTRAHA:DLOUHODOBE VYSTAVOVANI SE UCINKUM TOHOTO ELEMENTU JE ZIVOTU NEBEZPECNE!!! VSECHNY ZNAME PRIPADY ZAVISLYCH SKONCILY JEJICH SMRTI V ABSOLUTNI BIDE A CHUDOBE DUCHA!!! | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
Poeet p?íspivku : 899 Age : 36 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 8:28 pm | |
| tak tohle je dokonale .....taje při specialnim zacházeni co dodat buddho | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 8:35 pm | |
| budu trpět, ale | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 8:39 pm | |
| ha ha ha....ja to sem dala jen proto,ze mi furt rikate jaka jsem feministka!!!tak si to neberte moc k srdci jasne....nebo k necemu jinemu...to uz necham na vas | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 8:47 pm | |
| | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 9:22 pm | |
| co jsem komu udelala............. | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 9:26 pm | |
| Přijde ženská na tržnici a vidí jak chlap prodává ve sklenici komára a má na ní napsáno: ˝Za 25$ nahradí chlapa.˝ Tak za ním přijde a ptá se: ˝A jak to funguje?˝ Chlap odpoví: ˝Přijdete domů, vyslečete se, pustíte komára ze sklenice a položíte se na postel a už to bude. A kdyby nastal nějakej problém, tak mi zavolejte.˝ Tak si ho koupí, přijde domů, vysleče se, lehne si na postel a pustí komára. Ten si sedne na zeď a nic. Tak zavolá tomu chlápkovi. Ten přišel, vyslékl se a povídá: ˝Tak se dívej, ty blbče, ukazuju ti to naposled.˝ | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 9:30 pm | |
| Víš jaký je rozdíl mezi komárem a chlapem???...velký, protože komár píchá celou noc... | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 9:32 pm | |
| joooooooooo reni tvuj novy myšlenkovy styl se mi libi | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 9:32 pm | |
| ooo jejej | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy Tue Apr 21, 2009 9:33 pm | |
| to je jen vtip panove!!!!!!!!!ne aby se toho nektery z vas chytil | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| |
| |
Chikatte Nageru Člen
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy | |
| |
|
| |
| Vtipy a jiné úsměvné příběhy | |
|