Midori Nezumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Midori Nezumi

Forum drevarnicke skupiny Midori Nezumi

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Vtipy a jiné úsměvné příběhy

Goto down 
+3
Tamashi
Yuushi Ibunshi
Chikatte Nageru
7 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Chikatte Nageru
Člen

Poeet p?íspivku : 764
Registration date : 16. 09. 08

Vtipy a jiné úsměvné příběhy Empty
PříspěvekPředmět: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeSat Sep 27, 2008 10:01 pm

Embarassed I tato sekce mi tu jeste schazela Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeSat Sep 27, 2008 10:07 pm

Z kina odchází dvě blechy. Půjdeme pěšky nebo počkáme na psa?

Přijdou dvě želvy za policajtem a stěžujou si, že je znásilnil šnek. Policajt: "A můžete toho šneka trochu popsat?" Želvy: "Nemůžeme, to bylo strašně rychlý."

Laughing
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeSat Sep 27, 2008 10:13 pm

Kdy utrpí chlap otřes mozku? Když ho kopnou do rozkroku.

Svěřuje se chlap kamarádovi: "Moje žena je hrozně dětinská." Kamarád: "Jak si na to přišel?" "Vždycky když se koupu a přijde ke mně do koupelny a potopí mi všechny lodičky."

Muž je v oblasti sexu jako sněžení. . . Dopředu nikdy nevíš, kolik centimetrů to bude a ani jak dlouho vydrží.

sunny
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeWed Oct 29, 2008 3:52 pm

"Ne, pane Vomáčka, mýlíte se, obdoba ženského gynekologa není pro muže ornitolog!"
Laughing

Skutečný milovník hudby je ten, který jen co zaslechne zpívat ženu v koupelně, přiloží ke klíčové dírce ucho, nikoli oko! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Yuushi Ibunshi
VIP
VIP
Yuushi Ibunshi

Poeet p?íspivku : 217
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeMon Dec 08, 2008 3:13 pm

Vážení přátelé.
Při svém studiu japonské kultury jsem narazil na zajímavý problém. Totiž že japonský humor je pro evropany až neuvěřitelně vzdálený a nesrozumitelný. A stejně tak málokterý japonec se zasměje při četbě vtipu, který by normálního evropana položil na zem.
Pro srovnání tu nechávám jeden český a jeden japonský vtip.

Ve tři v noci zazvoní profesorovi telefon, ozve se tichý hlas: "Probudil jsem tě?" "Hmm, ano..." "Tak to je dobře, protože já se ještě učím, ty hajzle!"

すべての人間は、生まれながらにして自由であり、
かつ、尊厳と権利と について平等である。
人間は、理性と良心とを授けられており、
互いに同胞の精神をもって行動しなければならない。
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

Poeet p?íspivku : 945
Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě...

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeMon Dec 08, 2008 9:25 pm

lol!
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeWed Dec 17, 2008 2:58 am

John pozval svoji matku na večeři. Během večeře si matka nemohla nevšimnout, že jeho spolubydlící Julie je velmi pěkná. Už dlouho měla podezření,že John má se svojí spolubydlící vztah, a teď byla ještě zvědavější.
Při jídle proto sledovala jejich reakce, snažila se zjistit, zda je mezi Johnem a jeho spolubydlící něco víc než jen pohledy. Jako by četl její myšlenky, John povídá: "Já vím, co si musíš myslet, ale mohu tě ujistit, že Julie a já jsme skutečně jen spolubydlící!"

Asi o týden později přišla Julie za Johnem a povídá: "Od té doby, co tu byla tvoje matka na večeři, nemohu najít tu krásnou stříbrnou naběračku na omáčku.Myslíš, že ji mohla sebrat??"
John povídá: "Sice o tom pochybuji, ale jistotu ji napíšu."

Sedl si a napsal:
Milá mami, já netvrdím, že jsi z mého bytu sebrala naběračku na omáčku, ani netvrdím, že jsi ji nesebrala.Faktem vsak zůstává, že ode dne, kdy jsi tu byla na večeři,naběračka chybí.
S láskou John.

O pár dní později dostal John od své matky dopis a v něm stálo:
Drahý synu, já netvrdím, že s Julií spíš, ani netvrdím, že s Julií nespíš.
Faktem však zůstává, že kdyby spala ve své vlastní posteli, tak by v ní už dávno tu naběračku na omáčku našla.
S láskou máma.
Razz
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeMon Mar 09, 2009 11:09 am

Mojžíš, Ježíš a Bůh spolu hrají v nebi golf. Mojžíš zahajuje hru. Usadí míček míří k jamce za jezírkem a odpálí. Míček letí a padá do jezírka. Mojžíš však zvedá hůl, vody se rozestupují a míček se po vodním dně dokutálí na břeh 2 metry od jamky. Ježíš nechce zůstat pozadu. Připraví míček a střílí stejným směrem. Ale i jeho míček se pomalu snáší na hladinu jezírka. Ježíš zvedá svou hůl a míček se po dopadu na vodní hladinu, navzdory přírodním zákonům, po hladíně dokutálí ke břehu. Zastaví se metr od jamky. Na řadě je Bůh. Ledabyle ťukne do míčku a ten se odrazí doprostřed jezírka. Tam se zázračně odrazí a letí k nebi. Letadlo nad golfovým hřištěm ho odpinkne na dálnici. Míček se zařadí do levého pruhu a předjede tirák s návěsem. Odbočí zpět k hřišti, proletí branou, po cestičce se dokutálí k jamce a spadne přímo do ní. Mojžíš se nakloní k Ježíšovi a zašeptá: "Já opravdu nerad hraju golf s tvým taťkou!" Laughing
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeFri Mar 13, 2009 12:24 am

Laughing Laughing Laughing I tu nejupovídanější ženu naučí láska mlčet!!! Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeFri Mar 13, 2009 11:58 am

Chikatte Nageru napsal:
Laughing Laughing Laughing I tu nejupovídanější ženu naučí láska mlčet!!! Twisted Evil

nevěřím...
Návrat nahoru Goto down
Junreisha Tsukare
Admin
Admin
Junreisha Tsukare

Poeet p?íspivku : 426
Registration date : 24. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeSat Mar 14, 2009 6:14 am

To je ten nejnepravdivejsi citat, ktery jsem kdy cetl. Proto vydavam svuj vlastni. "I toho nejupovidanejsiho muze nauci laska mlcet."
Návrat nahoru Goto down
https://midori.forumczech.com
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeSat Mar 14, 2009 1:04 pm

Admin napsal:
To je ten nejnepravdivejsi citat, ktery jsem kdy cetl. Proto vydavam svuj vlastni. "I toho nejupovidanejsiho muze nauci laska mlcet."

tak tomu věřím... tongue
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 8:09 pm

NOVY CHEMICKY PRVEK:
-objeveni noveho chemickeho prvku do aktualni tabulky soustavy prvku

PRVEK:ŽENA=(Womanium)

CHEMICKA ZNACKA:Wo

ATOMOVA HMOTNOST:54,6kg(prijato dohodou,muze se vsak vyskytovat v rozmezi 40-200kg)

POLOCAS ROZPADU:prumerne 72let(podle zachazeni az 80-85let)

VYSKYT:ve vetsim mnozstvi(hlavne v obydlenych ooblastech)

FYZIKALNI VLASTNOSTI:
1.povrch obvykle pokryt barevnym filmem slozenym ze smesi jinych chemickyck prvku
2.bod varu veklice nizky,mrzne bez jakekoliv zname priciny
3.taje pri specialnim zachazeni
4.hořká pri nespravnem pouziti
5.vyskytuje se v ruznych stavech od panenskeho kovu az po vytezenou rudu
6.poddajna pri tlaku na spravnem miste
7.cisty vzorek ma v prirozenem stavu ruzovou barvu
8.v blizkosti kvalitnejsiho vzorku se barva meni na zelenou
9.vykazuje periodickou nestabilitu v zavislosti na lunarnim mesici

CHEMICKE VLASTNOSTI:
1.vyborne pritahuje zlato,stribro a vetsinu drahych kamenu
2.absorbuje vetsi mnozstvi drahych latek
3.spontalne exploduje bez predesleho upozorneni a jakekoliv zname priciny
4.nerozpustna v kapalinach,ale jeji aktivita se zvysuje po nasyceni alkoholem
5.ze vsech znamych prvku nejdele redukuje penize az na nulovou uroven

BEZNE POUZITI:
1.dekorativni ucely,obzvlaste ve sportovnich autech
2.muze byt dobrou pomuckou pri relaxaci
3.velmi efektivni cistic

MOZNA RIZIKA:
1.v nezkusenych rukou velmi nebezpecna
2.je nelegalni vlastnit vice nez jeden exemlar,je vsak mozne spravovat vice exemlaru,ktere se nachazeji na ruznych mistech a nejsou spolu v primem kontaktu
3.ma velky vliv na psychiku cloveka,vetsinou negativni az znicujici.Pouze ve vyjimecnych pripadech dusevne nemocnych lidi doslo po prechodnou dobu k mirnemu zlepseni jejich zdravotniho stavu

VYSTRAHA:

DLOUHODOBE VYSTAVOVANI SE UCINKUM TOHOTO ELEMENTU JE ZIVOTU NEBEZPECNE!!!
VSECHNY ZNAME PRIPADY ZAVISLYCH SKONCILY JEJICH SMRTI V ABSOLUTNI BIDE A CHUDOBE DUCHA!!!

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Razz Wink
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

Poeet p?íspivku : 899

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 8:28 pm

tak tohle je dokonale Very Happy .....taje při specialnim zacházeni Very Happy co dodat buddho Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 8:35 pm

budu trpět, ale lol!
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 8:39 pm

ha ha ha....ja to sem dala jen proto,ze mi furt rikate jaka jsem feministka!!!tak si to neberte moc k srdci jasne....nebo k necemu jinemu...to uz necham na vas Razz
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 8:47 pm

ja to k nicemu jinemu nebral - jak te to mohpo napadnou ty jenž taješ při specialnim zacházení....no možná když zabíjíš pohledem tak tě to vzrušuje - už to mám!!!§ Very Happy Very Happy Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 9:22 pm

co jsem komu udelala............. Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 9:26 pm

Přijde ženská na tržnici a vidí jak chlap prodává ve sklenici komára a má na ní napsáno: ˝Za 25$ nahradí chlapa.˝
Tak za ním přijde a ptá se: ˝A jak to funguje?˝ Chlap odpoví: ˝Přijdete domů, vyslečete se, pustíte komára ze sklenice a položíte se na postel a už to bude. A kdyby nastal nějakej problém, tak mi zavolejte.˝
Tak si ho koupí, přijde domů, vysleče se, lehne si na postel a pustí komára. Ten si sedne na zeď a nic.
Tak zavolá tomu chlápkovi.
Ten přišel, vyslékl se a povídá: ˝Tak se dívej, ty blbče, ukazuju ti to naposled.˝

Laughing
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 9:30 pm

Víš jaký je rozdíl mezi komárem a chlapem???...velký, protože komár píchá celou noc...
Razz
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 9:32 pm

joooooooooo reni tvuj novy myšlenkovy styl se mi libi Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 9:32 pm

ooo jejej Shocked
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 9:33 pm

to je jen vtip panove!!!!!!!!!ne aby se toho nektery z vas chytil Razz
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 9:36 pm

tak ja budu hrat lišku, ale ta bude fungovat na poprve Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 9:39 pm

ze ja tenkrat te lisce na dortu ten bilej ocasek neukousla,mela bych dnes klid... Twisted Evil Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vtipy a jiné úsměvné příběhy   Vtipy a jiné úsměvné příběhy Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Vtipy a jiné úsměvné příběhy
Strana 1 z 7Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Midori Nezumi :: Povídání a chatování :: Chat-
Přejdi na: