Předmět: Re: Fantasy hudba Mon Dec 22, 2008 9:14 pm
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
Předmět: Re: Fantasy hudba Sun Apr 19, 2009 9:22 pm
TOHLE CHCI UMĚT! chci a chci a dup dup a pěstičky!!!!!
Mattaku Zaisei Člen
Poeet p?íspivku : 899 Age : 36 Registration date : 09. 09. 08
Předmět: Re: Fantasy hudba Mon Apr 20, 2009 9:22 am
NO NEMUSEL BY SES U TOHO TAK VLNIT
Junreisha Tsukare Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 37 Location : Pardubice Registration date : 24. 07. 08
Předmět: Re: Fantasy hudba Mon Apr 20, 2009 9:33 am
ja bych rekl, ze by nemel, kazilo by to dojem z hudby, tedy alespon pro panskou cast klanu
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
Předmět: Re: Fantasy hudba Mon Apr 20, 2009 11:36 am
já myslím že i pro dámskou, ale jinjak jste čínský úchylové, já se rozplývám nad hudbou, konkrétně nad tou flétnou
Mattaku Zaisei Člen
Předmět: Re: Fantasy hudba Mon Apr 20, 2009 3:00 pm
to víš čína je jiny svet
Mattaku Zaisei Člen
Předmět: Re: Fantasy hudba Tue Apr 21, 2009 3:05 pm
Dotýkáme se listí, dotýkáme se vody, větru, světla. Dotýkáme se pohledem našich srdcí.... je jedno čeho se dotkneme, vždy po nas zustanou stopy. Aby se na nás vzpomínalo musime se dotknout co nejvíce věcí???? Ne, aby jsme žili věčně musíme se dotknout co nejvíce srdcí - nebot pokud srdce plesá, lotos duše rozkvete a my žijeme navěky věků...... Naše činy ukáží zda jsme hodni vzpomínání, naše myšlenky ukáží zda jsme hodni následování, zda jsme hodni, aby pro nás jiní umírali....
nezáleží na době ve které žijeme - lidské srdce bije stále stejně - rozdíl je ovšem v tom, pro co a HLAVNĚ PRO KOHO BIJE!!!..... at je bití našich srdcí pro někoho opětované nebo ne, stojí za to žít...
Jak hvězdy na nebi blikající, jak listy stromů padající. Nekonečnost věčnosti sužuje muže, proto si klademe otázku: Budou naše činy připomínány i po staletí? Uslyší-li cizinci naše jména dlouho po naší smrti, vzpomenou si kdo jsme byli? S jakou odvahou jsme bojovali, s jakou vášní jsme milovali? Jak svíčky zhasínající, jak láska prchající.
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
Předmět: Re: Fantasy hudba Tue Apr 21, 2009 3:15 pm
nadherne...........
Mattaku Zaisei Člen
Předmět: Re: Fantasy hudba Tue Apr 21, 2009 3:24 pm
Předmět: Re: Fantasy hudba Tue Apr 21, 2009 3:35 pm
pokud ucítíme to bití, uvědomíme si proč naše srdce bijí....pak nám nic v celém vesmíru nezabrání jít do zahrad, kde navždy kvetou orchideje našich citů, našich vášní - našich snů. mohou nás zastavit fyzicky, ale tím přeci smysl pro čest, sny, vášen a lásku nikdy - NIKDY nezastaví. tak jest, tak bylo a tak i navždy bude.........
Nezáleží na tom kdo tohle píše, nezáleží na tom kdo jsem, kým jsem byl, kým se chci stát..... jediné co je důležité je uvědomit si, že člověk nemá počítat čas kdy žije, nemá počítat dobu tlukotu jeho srdce nebot to je šálení pravdy - tlukot srdce přeci ukazuje že každou část našeho života cítíme - tlukot je cítění.....cítíme vášen, touhu, zlobu, hněv, opovržení - ale cítíme - žijme z pocítů, které nám nabízí nebot tak můžeme uslyšet slavíka který zpívá v zahradě srdce toho koho milujeme....
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
Předmět: Re: Fantasy hudba Tue Apr 21, 2009 5:30 pm
co dodat...........
Chikatte Nageru Člen
Předmět: Re: Fantasy hudba Tue Apr 21, 2009 5:31 pm
Někdy jedna chyba dokáže ovlivnit celý náš život, je jen na nás, jestli se pokusíme chybu napravit a jít tou cestou, na které jsme skončili nebo se ponaučit a jít svou vlastní...
Tamashi
Předmět: Re: Fantasy hudba Tue Apr 21, 2009 6:53 pm
jeden člověk mne až překvapil když mi napsal k teorii chyby toto:
Když někomu řeknu, že je někde chyba, tak není špatný on, protože tu chybu udělal, ani já, že to říkám, špatná je ta chyba.
nevím odkud to je, jen se modlím, aby to bylo z jeho nitra...
Snad bych jen doplnil: Vyvstává tedy otázka, jak tu chybu napravit, je-li potřeba ji napravovat.
Niky Zájemce
Poeet p?íspivku : 58 Registration date : 21. 10. 08
Předmět: Re: Fantasy hudba Sat Jan 23, 2010 1:17 am
Chyby by se měly napravovat. Teda alespoň Ty, které se ještě napravit dají. jsou věci, které už slepit, předělat, nebo opravit prostě nejdou. A v tu chvíli je už potom hodně zle a je pozdě prakticky na všechno. Bohužel, takových chyb je stále dost a dost a nezáleží u nich, kolik je vám let, nebo kdo jste. Když takovou chybu uděláte, je to prostě zlé. Kdykoli, kdekoli...