| Jersik a Aja | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Jersik a Aja Tue May 18, 2010 10:08 pm | |
| tak dnešní výlet: prgo - v lese jo v lese, na jehličí, gps ti srandu narafičí někdy je lepší koukat po lese a ne do displeje, ale máme ji drugo - moc pěkně vymyšlená, dole pod nádržímne pak zamrzelo, že jsem neměl foťák, ale pár fotešek je na mobliu třego - tady mne zamrzelo, že jsem s sebou neměl flétnu črgo - vole smůla jak cip ne, do kelu - včera si ji majitel vzal na údržbu a já se tam dneska vztekám jak maxipes fík... pěgo - pohodovka v půli kopce. nechtěl bych to ale oabsolvovat v zimě s námrazou šego - podl elogů pro někoho pohoda, pro někoho záhul - já ji nedal. tak snad příště sego - povedená schovka a pěkná kaplička... jen ty paneláky kdyby unesli ufouni... osmego - tohle byl adrenalin, že jsem si párkrát i uprd. fakt brutus, vlízt za soumraku na školní hřiště a v zápěti uslyšet psychickou podporu "Hlavně ať na tebe nějaká aktibába nepošle policajty." představil jsem si, jak po mně hopsají tři Aleškové a bylo mi líp :-D a to je pro dnešek vše děti. šest z osmi najito, zbylé jindy, ve čtvrtek jinam aktuelní stav kečnutých kešek 28 | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
| Předmět: Re: Jersik a Aja Wed May 19, 2010 1:21 pm | |
| | |
|
| |
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Jersik a Aja Thu May 20, 2010 2:30 pm | |
| díky, teď co jsme odmatuuurovali, tak snad bude o prázdninách čas a po Praglu jich je až až a až dojdou v Praglu, budem jezdit po okolí... dostalo mne, když jsem v jednom logu viděl človíčka s 2448x found it. to už musí být fakt mačoň ale mám najitou kečku v dojčlandu, až tam pojedem na mašinách | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
Poeet p?íspivku : 899 Age : 36 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Jersik a Aja Thu May 20, 2010 7:29 pm | |
| tesim se, az skonci tohle tezke obdobi - bude klid, masina, prace a uvidime se na vyletech spolu casteji - na keškách....moc se tesim, ted z techto snu je jen par zrnek realitou.... | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
| Předmět: Re: Jersik a Aja Fri May 21, 2010 2:55 pm | |
| 2448x found it...vetsinou to je clovek,co to dela uz od detstvi jinak taky se tesim na splneni nasich snu,ale ted nejvic asi na dracko! | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Tue May 25, 2010 11:05 pm | |
| tak jsme na 30ti minulý čtvrtek odlovena na Dejvicích tato a dnes cestou z práce tata mrška | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Wed May 26, 2010 10:44 pm | |
| přelomili jsme třicítku: 31. | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Jersik a Aja Thu May 27, 2010 1:08 pm | |
| | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Sun May 30, 2010 1:55 pm | |
| dneska jsme dohledali ty, co nám před pár týdny utekly Kolonka - moc zajímavě ukrytá Písecká brána - ve sloupkůůůů ale s nádherným logbookem královský letohrádek - naštěstí déšť zahnal lidi domů., tak tam byl klid ale paní od letohrádku na mně koukala jak na vandala | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Jersik a Aja Wed Jun 02, 2010 2:52 pm | |
| | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Mon Jun 07, 2010 8:25 pm | |
| tak dva výlety ve dvou dnech... Šárecké údolí kvůli množství sluníčka a bolestem hlavy jse slezli jen půlku a v nějaký klidnější den si dáme druhou :-D hledal jsem hledal, ale blbě - strašná budova, ale nádherně promakaná kečka hledal jsem u trafostanice a ona mrcha magnetická je pod... něčím jiným :-P stromovkáááá - zde jsem své ženě ukázal jaká jsem doopravdy opice ryby rostou na stromech - ač GPS ukazovala, že jsme ve vodě, byli jsme na souši... ač jsem čekal rybářskou kečku ve vodě, byla na stromě :-D ale kvůli pěknému počasí šíííííleně přešmudlíno na vrcholu údolí - no fakt ač se jmenuje skalnaté údolí, byla na vrcholu a tak dobře schovaná, že jsem byl hodně rád, že jsem cestou narazil na tři další kačery - a našli jsme ji, juchů Pondělní kečkovánípo pěkné nedělní procházce jsem se rozhodl i dnes kousat nohou bosou kobru a vyrazil jsem na další lov pod mostem - trochu houmlesí kečka, ale skvěle udělaná, denně na ni šlápnou desítky lidí a nikdo o ní neví jako kůl v plotě - moc pěkná a na krásném místě... Vltava má prostě něco do sebe... škoda že v Pcích nejsou v labi ostrovy... ale dif 3 určitě nemá, sloupek okolo kečky byl poškrábaný a stačilo se kouknout s trochou tělocviku - tak, tady jsem předstíral, že na někoho čekám... šmudlí davy se valily metr ode mně, ale neviděl mně nikdo :-D in out jen to hvízdlo díru ve střeše nemá - no fakt, hledal jsem ji, ale není tam. zato kečka byla schovaná mistrovsky. opět na ni lidi koukají a nikdo ji nevidí.. hihí satanův kostel - když se podíváte na Emauzy od Palačáku, nebo z druhé strany Vltavy, fakt to vypadá, jak když je to sataní hlava... každopádně další šíleně nadhodnocená keč. dif bych dal tak 1 nu, poskočili jsme na - 43 - krutibrko.. tak eště nějakou ať to zaokrouhlíme :-D | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Jersik a Aja Tue Jun 08, 2010 7:39 am | |
| obrovska gratulka | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Jersik a Aja Tue Jun 08, 2010 7:05 pm | |
| | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Fri Jun 11, 2010 10:00 am | |
| zapomenutá - kdysi jsme ji odlovili, ale neuměl jsem ještě zapisovat logy, takže dopsaná dnes muchacha a po obnově krabky odlovena tatak takže jsme se trochu posunuli 45krabiček už podlehlo naší snaze | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Fri Jun 11, 2010 10:14 am | |
| přátelé... podívejte se do Deštného v Orlických Horách... čekal jsem tam kečkoprázdno a místo toho... někdy v létě tam pojedem jen na kečky | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Jersik a Aja Sun Jun 13, 2010 5:34 pm | |
| huraaaa!!! | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Wed Jun 16, 2010 10:19 am | |
| cestou z práce - pohodový odlov máme jich tedy 47 a na sobotu to u mne vypadá na velký lov... budu osamocen, a tedy lovecky nabuzen :-D Přidá se někdo? Bude velký tour de Prague po kečkách - chtěl byh jich najít aspoň 15 :-D | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Jersik a Aja Wed Jun 16, 2010 3:20 pm | |
| drzime palecky | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Fri Jun 18, 2010 9:59 pm | |
| žjuchuchuuuuu nalezena 50.kečka výhled - brutus výhled. 26.6. vás sem prostě dostanu, tedy když počasí dovolí. sem a na Dobešku. pak už uvidíte z Prahy všechno podle Vtavy co za to stojí :-D prostě nádhera podtržená krásou pěkná i když trochu zaprděná :-D v lese jo v lese... párkrát jsem si zaskákal přes potok (i proto, že když jsem ho přeskočil poprvně, tak jsem zjistil, že na druhém břehu mi leží papíry :-D ale bomba no a ta je padesátá | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Jersik a Aja Sat Jun 19, 2010 9:22 pm | |
| gratulujeme k vaší 50. keŠce | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Sat Jun 19, 2010 11:04 pm | |
| | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| |
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Jersik a Aja Sat Jun 26, 2010 6:18 pm | |
| Timto vam s Petou moc dekujeme za spolupraci na Kolinskych keskach,za vas cas,.........,cokoladovou tycinku,bonbony i piti a doufame,ze to brzy zopakujeme v jinem meste | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Jersik a Aja Sun Jun 27, 2010 6:56 pm | |
| Ahojky, takže jsme se dostali na nějakých 76 krabiček - moc díky za spolupráci, bylo to něco suprovýho. A k jinému městu - co říkáte na Havlíčkův Brod? Byli jste tam už, nebo je možno se tam sejít? Mohli bychom se tam sejít v rámci našich souběžných dovolených (optimální by bylo pondělí 5.7. - mohli bychom tam i oslavit výročí naší svatby (a čeká tam nějakých 12krabiček opět relativně blízko sebe Navíc Havlbrod bysme oba subteamy měli nějakých 60km - ale potřebovali bychom vás tam autem, abysme si k vám schovali bundy a přilby z mašiny, popřípadě i kaťata, když bude hezky | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
| Předmět: Re: Jersik a Aja Sun Jun 27, 2010 7:43 pm | |
| Dobre,nejak se domluvime a dame vedet,ju....Peta je ridic a hlavne dela motoskolu... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jersik a Aja | |
| |
|
| |
| Jersik a Aja | |
|