Midori Nezumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Midori Nezumi

Forum drevarnicke skupiny Midori Nezumi

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Jersik a Aja

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Tamashi

Tamashi

Poeet p?íspivku : 945
Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě...
Registration date : 09. 09. 08

Jersik a Aja - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 18, 2010 10:08 pm

tak dnešní výlet:

prgo - v lese jo v lese, na jehličí, gps ti srandu narafičí Wink někdy je lepší koukat po lese a ne do displeje, ale máme ji Smile

drugo - moc pěkně vymyšlená, dole pod nádržímne pak zamrzelo, že jsem neměl foťák, ale pár fotešek je na mobliu Wink

třego - tady mne zamrzelo, že jsem s sebou neměl flétnu

črgo - vole smůla jak cip ne, do kelu - včera si ji majitel vzal na údržbu a já se tam dneska vztekám jak maxipes fík... Very Happy Very Happy Very Happy

pěgo - pohodovka v půli kopce. nechtěl bych to ale oabsolvovat v zimě s námrazou Smile

šego - podl elogů pro někoho pohoda, pro někoho záhul - já ji nedal. tak snad příště Smile

sego - povedená schovka a pěkná kaplička... jen ty paneláky kdyby unesli ufouni... Smile

osmego - tohle byl adrenalin, že jsem si párkrát i uprd. fakt brutus, vlízt za soumraku na školní hřiště a v zápěti uslyšet psychickou podporu "Hlavně ať na tebe nějaká aktibába nepošle policajty." představil jsem si, jak po mně hopsají tři Aleškové a bylo mi líp :-D

a to je pro dnešek vše děti. šest z osmi najito, zbylé jindy, ve čtvrtek jinam Wink
aktuelní stav kečnutých kešek 28 Smile
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

Poeet p?íspivku : 764
Registration date : 16. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeWed May 19, 2010 1:21 pm

gratulka:-)jen tak dal
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 20, 2010 2:30 pm

díky, teď co jsme odmatuuurovali, tak snad bude o prázdninách čas a po Praglu jich je až až Wink
a až dojdou v Praglu, budem jezdit po okolí...

dostalo mne, když jsem v jednom logu viděl človíčka s 2448x found it. to už musí být fakt mačoň Wink

ale mám najitou kečku v dojčlandu, až tam pojedem na mašinách Wink
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

Poeet p?íspivku : 899

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 20, 2010 7:29 pm

tesim se, az skonci tohle tezke obdobi - bude klid, masina, prace a uvidime se na vyletech spolu casteji - na keškách....moc se tesim, ted z techto snu je jen par zrnek realitou....
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeFri May 21, 2010 2:55 pm

2448x found it...vetsinou to je clovek,co to dela uz od detstvi Wink
jinak taky se tesim na splneni nasich snu,ale ted nejvic asi na dracko!
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeTue May 25, 2010 11:05 pm

tak jsme na 30ti

minulý čtvrtek odlovena na Dejvicích
tato

a dnes cestou z práce
tata mrška Smile
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeWed May 26, 2010 10:44 pm

přelomili jsme třicítku:

31.
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 27, 2010 1:08 pm

gratulka:-)
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeSun May 30, 2010 1:55 pm

dneska jsme dohledali ty, co nám před pár týdny utekly Smile

Kolonka - moc zajímavě ukrytá Smile

Písecká brána - ve sloupkůůůů ale s nádherným logbookem

královský letohrádek - naštěstí déšť zahnal lidi domů., tak tam byl klid Smile ale paní od letohrádku na mně koukala jak na vandala Smile
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 02, 2010 2:52 pm

Razz
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 07, 2010 8:25 pm

tak dva výlety ve dvou dnech... Smile

Šárecké údolí
kvůli množství sluníčka a bolestem hlavy jse slezli jen půlku a v nějaký klidnější den si dáme druhou :-D

hledal jsem hledal, ale blbě - strašná budova, ale nádherně promakaná kečka Smile hledal jsem u trafostanice a ona mrcha magnetická je pod... něčím jiným :-P

stromovkáááá - zde jsem své ženě ukázal jaká jsem doopravdy opice Very Happy

ryby rostou na stromech - ač GPS ukazovala, že jsme ve vodě, byli jsme na souši... ač jsem čekal rybářskou kečku ve vodě, byla na stromě :-D ale kvůli pěknému počasí šíííííleně přešmudlíno

na vrcholu údolí - no fakt Smile ač se jmenuje skalnaté údolí, byla na vrcholu a tak dobře schovaná, že jsem byl hodně rád, že jsem cestou narazil na tři další kačery - a našli jsme ji, juchů Smile

Pondělní kečkování

po pěkné nedělní procházce jsem se rozhodl i dnes kousat nohou bosou kobru a vyrazil jsem na další lov

pod mostem - trochu houmlesí kečka, ale skvěle udělaná, denně na ni šlápnou desítky lidí a nikdo o ní neví Smile

jako kůl v plotě - moc pěkná a na krásném místě... Vltava má prostě něco do sebe... škoda že v Pcích nejsou v labi ostrovy... ale dif 3 určitě nemá, sloupek okolo kečky byl poškrábaný a stačilo se kouknout Wink

s trochou tělocviku - tak, tady jsem předstíral, že na někoho čekám... šmudlí davy se valily metr ode mně, ale neviděl mně nikdo :-D in out jen to hvízdlo Wink

díru ve střeše nemá - no fakt, hledal jsem ji, ale není tam. zato kečka byla schovaná mistrovsky. opět na ni lidi koukají a nikdo ji nevidí.. hihí

satanův kostel - když se podíváte na Emauzy od Palačáku, nebo z druhé strany Vltavy, fakt to vypadá, jak když je to sataní hlava...
každopádně další šíleně nadhodnocená keč. dif bych dal tak 1

nu, poskočili jsme na - 43 - krutibrko.. tak eště nějakou ať to zaokrouhlíme :-D
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeTue Jun 08, 2010 7:39 am

obrovska gratulka Wink
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeTue Jun 08, 2010 7:05 pm

blahopřeji
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 11, 2010 10:00 am

zapomenutá - kdysi jsme ji odlovili, ale neuměl jsem ještě zapisovat logy, takže dopsaná dnes

muchacha a po obnově krabky odlovena tatak

takže jsme se trochu posunuli Smile
45krabiček už podlehlo naší snaze Smile
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 11, 2010 10:14 am

přátelé... podívejte se do Deštného v Orlických Horách...
čekal jsem tam kečkoprázdno a místo toho...

někdy v létě tam pojedem jen na kečky Smile
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jun 13, 2010 5:34 pm

huraaaa!!! Wink
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 16, 2010 10:19 am

cestou z práce - pohodový odlov Smile máme jich tedy 47 a na sobotu to u mne vypadá na velký lov... budu osamocen, a tedy lovecky nabuzen :-D Přidá se někdo? Bude velký tour de Prague po kečkách - chtěl byh jich najít aspoň 15 :-D
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 16, 2010 3:20 pm

drzime palecky Wink
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 18, 2010 9:59 pm

žjuchuchuuuuu Smile nalezena 50.kečka Smile

výhled - brutus výhled. 26.6. vás sem prostě dostanu, tedy když počasí dovolí. sem a na Dobešku. pak už uvidíte z Prahy všechno podle Vtavy co za to stojí :-D prostě nádhera podtržená krásou Smile

pěkná i když trochu zaprděná :-D

v lese jo v lese... párkrát jsem si zaskákal přes potok (i proto, že když jsem ho přeskočil poprvně, tak jsem zjistil, že na druhém břehu mi leží papíry :-D ale bomba Smile no a ta je padesátá Smile
Návrat nahoru Goto down
Mattaku Zaisei
Člen
Mattaku Zaisei

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 19, 2010 9:22 pm

gratulujeme k vaší 50. keŠce Cool
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 19, 2010 11:04 pm

díky
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 21, 2010 11:13 am

Wink
tesime se na vas v sobotu...cas jeste upresnime Wink
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 26, 2010 6:18 pm

Timto vam s Petou moc dekujeme za spolupraci na Kolinskych keskach,za vas cas,.........,cokoladovou tycinku,bonbony i piti Razz a doufame,ze to brzy zopakujeme v jinem meste Wink
Návrat nahoru Goto down
Tamashi

Tamashi

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jun 27, 2010 6:56 pm

Ahojky,
takže jsme se dostali na nějakých 76 krabiček - moc díky za spolupráci, bylo to něco suprovýho.

A k jinému městu - co říkáte na Havlíčkův Brod? Byli jste tam už, nebo je možno se tam sejít? Mohli bychom se tam sejít v rámci našich souběžných dovolených (optimální by bylo pondělí 5.7. - mohli bychom tam i oslavit výročí naší svatby Smile (a čeká tam nějakých 12krabiček opět relativně blízko sebe Wink Navíc Havlbrod bysme oba subteamy měli nějakých 60km - ale potřebovali bychom vás tam autem, abysme si k vám schovali bundy a přilby z mašiny, popřípadě i kaťata, když bude hezky Wink
Návrat nahoru Goto down
Chikatte Nageru
Člen

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jun 27, 2010 7:43 pm

Dobre,nejak se domluvime a dame vedet,ju....Peta je ridic a hlavne dela motoskolu... Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jersik a Aja   Jersik a Aja - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jersik a Aja
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Midori Nezumi :: Povídání a chatování :: Geocaching-
Přejdi na: