| Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři | |
|
+3Mattaku Zaisei Azukaru Tamashi 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Wed Feb 25, 2009 2:50 pm | |
| Ale nevědí to úplně... však se neboj, pár tajemství ještě v záhybech svého pláště máš | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
Poeet p?íspivku : 899 Age : 36 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Fri Mar 20, 2009 9:26 am | |
| | |
|
| |
Junreisha Tsukare Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 37 Location : Pardubice Registration date : 24. 07. 08
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Tue May 26, 2009 5:19 am | |
| tak narazil jsem na jednu fotku, predpokladam, ze jste ji jeste nevideli, je zajimave, jak se Aleoin dokaze tvarit svatouskovsky | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| |
| |
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Tue May 26, 2009 6:09 pm | |
| moc ji to slusi | |
|
| |
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Tue May 26, 2009 7:05 pm | |
| | |
|
| |
Junreisha Tsukare Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 37 Location : Pardubice Registration date : 24. 07. 08
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Fri Sep 25, 2009 8:00 am | |
| | |
|
| |
Azukaru Člen
Poeet p?íspivku : 141 Age : 34 Location : Momentálně v Nanchangu :o) Registration date : 13. 09. 08
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Fri Sep 25, 2009 3:50 pm | |
| ehm..to je podoba modré kočky..??? Netuším co to má symbolizovat, ostatní nechť prominou | |
|
| |
Junreisha Tsukare Admin
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Fri Sep 25, 2009 7:45 pm | |
| ja taky ne, ale jde o toho cloveka | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Fri Sep 25, 2009 8:45 pm | |
| nemám slov... a i to je víc, než jsem zamýšlel říct... | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Fri Sep 25, 2009 8:47 pm | |
| s odstupem pár chvil mne spíš děsí to, co má na sobě a ještě víc to, co má v ruce... a tak nějak zvráceně jsem vlastně rád, že nás opustil... snad mi truchlící odpustí. | |
|
| |
Azukaru Člen
Poeet p?íspivku : 141 Age : 34 Location : Momentálně v Nanchangu :o) Registration date : 13. 09. 08
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Sat Sep 26, 2009 12:01 pm | |
| - Junreisha Tsukare napsal:
- ja taky ne, ale jde o toho cloveka
To mi samozřejmě došlo.. | |
|
| |
Azukaru Člen
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Sat Sep 26, 2009 12:02 pm | |
| - Tamashi napsal:
- s odstupem pár chvil mne spíš děsí to, co má na sobě a ještě víc to, co má v ruce...
a tak nějak zvráceně jsem vlastně rád, že nás opustil... snad mi truchlící odpustí. Jj, naprostý souhlas.. | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Mon Sep 28, 2009 11:01 am | |
| uz dlouho jsem cekal kdy prijde smrt v podobe hodinoveho smichnu nad clovekem ktereho mohu jen litovat.... | |
|
| |
Niky Zájemce
Poeet p?íspivku : 58 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Tue Jan 26, 2010 11:59 pm | |
| Tak daného člověka sice vůbec neznám, ale mám pocit, že nejspíš ani nepotřebuji poznat... Vím, nesuď knihu podle obalu, když chceš zjistit jaká je, musíš jí listovat, ale dovolte mi jednu nejspíš hloupou otázku-CO TO KURŇA JE?! Já být malé dítě (Yzi bez poznámek, prosím :-P) tak se prostě bojím... | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři Thu Jan 28, 2010 9:14 pm | |
| to byla pýcha klanu Midori Nezumi, Kaizen Kenoto sama dnes je to ostuda, co jsme nechali za sebou Nakashi-dono... teda Nanashi. bez přídomku... když s námi budeš fungovat, dozvíš se o něm víc než budeš chtít | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři | |
| |
|
| |
| Fotky méně než zběsilé aneb jaké vás rozesmály či vyvolaly aspoň úsměv na tváři | |
|