| Ája | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Ája Sat Sep 27, 2008 1:32 pm | |
| ) | |
|
| |
Azukaru Člen
Poeet p?íspivku : 141 Age : 34 Location : Momentálně v Nanchangu :o) Registration date : 13. 09. 08
| Předmět: Zájemce Sat Sep 27, 2008 2:06 pm | |
| Přeji dobrý den všem součástem klanu Midori Nezumi. Po velmi dlouhém uvažování a přemýšlení jsem se rozhodla stát se součástí klanu z jiného úhlu než jsem byla doposud. Chtěla bych se stát zájemcem ( či čekatelem, pokud mne za tu dobu neznáte, což si myslím, že nehrozí). Prosím všechny, aby mi sem napsali své názory, předem za ně děkuji. S mnoha pozdravy vaše Azukaru Tenshi | |
|
| |
Tamashi
Poeet p?íspivku : 945 Location : Bydliště shořelo, Rodina zahynula při dopravní autonehodě... Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Ája Sat Sep 27, 2008 2:47 pm | |
| No mně nezbývá než stát statečně stranou a dívat se jak to dopadne. Můj názor je jasný, dávám ti své ano již delší dobu, dokonce bych byl i pro to vynechání zájemcovství, s klanem již funguješ dva roky a načínáš třetí, neboť to je září roku 2006 co jsem tě přivedl na první trénink... A dál se uvidí Co na to ostatní? | |
|
| |
Mattaku Zaisei Člen
Poeet p?íspivku : 899 Age : 36 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Ája Sat Sep 27, 2008 3:34 pm | |
| Neni problem, ale aby byl poradek nechal bych projit Azukaru cekatelstvim, protoze ja sam mam na toto obdobi vrele vzpominky, takze at si tuto cas uzije taky.... | |
|
| |
Azukaru Člen
Poeet p?íspivku : 141 Age : 34 Location : Momentálně v Nanchangu :o) Registration date : 13. 09. 08
| Předmět: Re: Ája Sat Sep 27, 2008 4:21 pm | |
| - Mattaku Zaisei napsal:
- Neni problem, ale aby byl poradek nechal bych projit Azukaru cekatelstvim, protoze ja sam mam na toto obdobi vrele vzpominky, takze at si tuto cas uzije taky....
Čekatelství jsem se v žádném případě vyhnout nechtěla Děkuji za podporu | |
|
| |
Yuushi Ibunshi VIP
Poeet p?íspivku : 217 Location : LOCATION, LOCATION LOCATION!!!! Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Ája Sat Sep 27, 2008 7:08 pm | |
| Píšu na přímou pobídku Tamashiho, neb mám pocit, že jako čekatel do toho nemám co mluvit. Zvláště, když se jedná o člověka, který dle mého názoru patří do klanu daleko víc. Toť můj názor. | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
| Předmět: Re: Ája Sat Sep 27, 2008 9:29 pm | |
| Mou podporu k cekatelstvi mas take,jen me trochu mrzi,ze ses nezminila osobne,kdyz jsme se dnes videly....vis,ze sem se moc nedostanu!!!!
Toto bychom nemeli resit na netu...nikdy jsme to nedelali....nechci s tim zacinat...takovato zalezitost si zaslouzi mit vlastni schuzi!!!
Okamzik,kdy je nekdo prohlasen at uz za zajemce/cekatele ci clena....by si mel kazdy vychutnat v kruhu tech,jez ho takto pasuji!!!Je nadherne slyset to z ust lidi a pratel kam te prijimaji....neochuzuj se o to kvuli technice!!!! -jen mala poznamka,nikomu tenhle nezor nebudu vnucovat,jen to takhle poste vidim JA!!! | |
|
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Ája Sun Sep 28, 2008 8:44 am | |
| - Chikatte Nageru napsal:
- Mou podporu k cekatelstvi mas take,jen me trochu mrzi,ze ses nezminila osobne,kdyz jsme se dnes videly....vis,ze sem se moc nedostanu!!!!
Toto bychom nemeli resit na netu...nikdy jsme to nedelali....nechci s tim zacinat...takovato zalezitost si zaslouzi mit vlastni schuzi!!!
Okamzik,kdy je nekdo prohlasen at uz za zajemce/cekatele ci clena....by si mel kazdy vychutnat v kruhu tech,jez ho takto pasuji!!!Je nadherne slyset to z ust lidi a pratel kam te prijimaji....neochuzuj se o to kvuli technice!!!! -jen mala poznamka,nikomu tenhle nezor nebudu vnucovat,jen to takhle poste vidim JA!!! Kuki příšero Jsem rád, že jsi se vyjádřila a jen malé kontra - když jsme byli na schůzi, tak jsme to nevěděli. Bavit jsme se o tom začali až po (pozdním) obědě hned jak jsme se dohodli, tak to bylo napsáno na forum. Samozřejmě oficiální přijetí na jakýkoli statut vždy je a vždycky bude muset být ústně - osobně | |
|
| |
Chikatte Nageru Člen
Poeet p?íspivku : 764 Age : 35 Location : Pardubice Registration date : 16. 09. 08
| Předmět: Re: Ája Sun Sep 28, 2008 9:15 pm | |
| Oki | |
|
| |
Azukaru Člen
| |
| |
Tamashi
| Předmět: Re: Ája Fri Oct 03, 2008 9:04 am | |
| Já se s tebou hodlám sejít hned jak to půjde | |
|
| |
Azukaru Člen
| Předmět: Re: Ája Fri Oct 03, 2008 9:15 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ája | |
| |
|
| |
| Ája | |
|